Familjära Lappland

Unika upplevelser och minnen för livet skapas i Gold of Lapland. Här hittar du ett brett utbud av besöksmål, sevärdheter och aktiviteter på ett och samma ställe. Planera din egen personliga upplevelse hos oss - vi garanterar upplevelser kantade av överraskningar och att du kommer hitta dina egna smultronställen. Hos oss skapar du minnen för livet.

Ert familjeäventyr finns i Gold of Lapland

I Gold of Lapland finns äventyr för stora som små. Besök Sveriges nordligaste djurpark, utmana familjen på en quest långt inne i Vitberget, besök museum, åk världens längsta linbana, vandra i vackra Vindelfjällen eller kör 4-hjuling på Vildmarkscamp. Ja, här finns allt möjligt skoj att göra. Klicka på länken nedan och välj ut just det som passar dig och din familj - äventyret kan börja!

Självklart kan ni kombinera ert äventyr med övernattningar, vi erbjuder allt från tältplatser, husvagnsplatser till hotell och stugboenden. Många av dem är bokningsbara direkt på vår webb.

Sommarinspiration

HYR STUGA I SOMMAR

I Gold of Lapland området finns det en mängd olika stugboenden att upptäcka.
Planera och boka sommarens semester med oss.

21 TIPS PÅ SEVÄRDHETER FÖR REGNIGA DAGAR

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Här listas 21 tips på sevärdheter att roa sig med under regniga dagar.

KOPPLA AV PÅ CAFÉ I SOMMAR

I värmen är det viktigt att hålla vätskenivån i balans. Mätta magen och släck törsten på något av våra mysiga caféer runt om i Gold of Lapland.

Copyright © Gold of Lapland 2012
Foto bildspel: www.dynamedia.se | ricke.nu
Foto där inget annat anges: www.dynamedia.se | Henning Wüst | www.ricke.nu eller bilder från respektive anläggning
www.goldoflapland.com | info@goldoflapland.com
Producerad av Visit Technology Group med Citybreak™ Information & Reservation System.